CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Monday, 25 February 2013

Sesi luahan sesaje. ;)

Assalamualaikum w.b.t.

Sbnrnye hari ni letih sgt dan kebiasaanya hari2 bekerja ni mmg takde mse utk update blog. But then, tbe2 rse nk sgt berceloteh kt cni. So, aku decide nk la menaip ckit. Hahaha, takdelah menaip sgt sbrnye. Lebih kpd nk upload pic print screen. :-p

Jumaat ni dah pn masuk bulan 3. Semoga hari jumaat yg penuh berkat dpt memberi 1001 impak yg postif dlm diri aku. Skrg ni, nk more fokus dkt kerja dan future. Wahhhh, kerlass kn ayat die. ;) Knp aku libatkan masa depan? Sbb umur kite ni makin hari makin bercambah. Bile lagi nk memikiorkn mase dpn klu idak sekarang... Ye dakk? Hehe. Tpi nk fokus trhadap perancangan di mse hdpn ni pun memerlukan pemikiran yg sgt luas sbnrnye. Aku decide untuk azam bulan 3 ni, nk jadi budak baik ever. Ahahh! Sgt cooliaaawwww. :D Ape yg penting, mesti kne cuba dulu. Dpt hasil ke tidak, yg tuu belakang cerita. Semoga jalanku ini dipermudahkan olehNYA...

Haaaa, sbnrnye motif aku berceloteh ni nk memuat naik pic print screen yg aku ckp tdi. Pic spe? Hahaha, takde spe sgt pn tapi nk bgitau betapa....



besarnya sy disitu. Wakaka. :pp

*Sumber diambil dri Instagram bohati dgn captionnye 'budak ni selalu dipaksa mkn bila keluar bersama.' Mmg pun... hahaha, tapi skrg ni sukarela dah habis mkn tanpa sebarang paksaan. ;) <3 you!

1 comment: