CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 30 November 2011

Kurang Stabil.

Assalamualaikum w.b.t.

Rsenye hari ni hari paling aku xberapa nk gemar.. Siyes, aku sedih sgt.. Byk yg aku buat takde org pn nmpk.. Kesian kesian kesian.. Takpelah bella.. Kuatkan semangat ye.. Biarpun anda keseorangan, DIA akan sentiasa berada di sisi anda.. Rase nk jerit kuat2 nk lepaskan semua bebanan.. :'( Blh dpt high pressure klu selalu mcm ni.. Done with a sad story.. Skrg nk smbung chapter STRESS! Siyes minggu ni aku sgt sgt sgt.. Last week, dpt task kne buat muvie n slideshow utk panel yg bakal dtg kt opis.. Ni semua gara-gara ofis aku terpilih dlm 5 yg terbaik.. Congratulations EPF.. Aku mmg beruntung sgt dpt praktikal kt sne sbb at least aku dpt timba pengalaman dlm hal2 mcm ni.. Mane tawu 1 hari nnti aku dpt lgi task2 yg mcm ni.. Sekurang2nya, kita ade pengalaman kan.. Haaaa, sebut psl muvie dgn slideshow ni yg buat aku stress.. mne tak nye.. Dkt 2minggu jgk menyiapkan slideshow dgn muvie.. Bagi pelajar2 praktikal seperti sy ni, mmgterbaiklah hasilnye kn.. Tpi stelah diteliti, masih byk yg perlu diubah.. Bila byk sgt nk kne ubah, 2 yg buat jdi stress 2.. *Baru bebanan kje yg cenggini, dah merungutnya.. Halamakk.. huhu..*

Papepun, aku masih berharap agar EPF cawangan aku berpraktikal ni merangkul anugerah 2.. Best sgt tuh klu menang!

P/S: Hati terlukaaaaa~

Monday, 28 November 2011

:(

Klu dengar ckp kn senang.. Ya Allah, tlglah hambamu ini agar dia dpt mengawal perasaannya tatkala dirinya terasa amat geram dan marah.. :'(

P/S: Amek air sembahyang..

Report report.

Assalamualaikum w.b.t.

Fuhhh fuhhhh.. Sawang berkeliaran.. haha.. Cerita psl report ni, tgk je ayat 2 pon kepala dtg pening2, sengal2 bdn dah.. haaaa, belum nk buat lgi.. huhu.. Tapi, yang paling bestnye, dlm sengal2, pening2 kepale 2 akhirnya report ni dpt disiapkan dengan tak berapa jayanya sbb content mcm ape je.. Takpelah bella, yang penting siap.. Kat sini aku nk ucapkan jutawan jutaan terima kasih yang teramat sgt buat akk2 yg sme praktikal kt tmpat aku, staf2 dan terutama sekali Incik Hati ku yang jdi editor utk report 2.. Thank you so much syg.. Klu lah die ni xgesa aku, ntah bila lah agknye report ni nk siap.. :)

Sunday, 20 November 2011

20/11/2011

Assalamualaikum w.b.t.

Awak... Sy tau sy byk buat salah.. Tapi tidak adil dgn cara mcm ni awak selesaikan mslh.. Tidak adil bgi sy dan awk.. Walau mcm mne pun sesuatu 2 terjadi, bkn mcm ni care penyelesaiannye.. Miscall dan message menjadi bukti betapa sygnye sy pada hubungan yang dibina.. Sy cuma mampu mengucapkan kata maaf dari jauh awk.. Sy sygkn awk.. Jauh lgi perjalann kita wak.. Sy harap kita mampu hadapi dugaan ni.. :'(

Wednesday, 9 November 2011

Stresss!

Assalamualaikum w.b.t.

Haiiii korangg.. *Menaip dgn jari yg lemah.. :(* Hari ni mood tak berapa nk okay sgt.. Terasa nk mrh saje.. Nk merembeskan air mata pon ade.. Ape kne pon tataw.. Siyes stress gle.. Org bergurau pon aku igt die mrh betol kt aku.. Dahhh 2, mulalah syak wasangka sendiri.. Padahal org 2 gurau je.. Dgn Mr.'ASHA' pon rse mcm nk mrh je.. Padahal org 2 dok suka sakat2.. Ni sume msti psl report.. hahahaha.. Ape la ko ni bella.. Report plk punca.. Bkn ke sume yg kurang 2 dtg dari diri kita sendiri.. :) Jadi, kepada sesiapa yg terasa aku mcm tarik muka dgn korg especially akk2 praktikal ku syg dan Incik Hati, Sorryy sesangat ye.. InsyaAllah, esok lusa okay dah.. hehe.. Maapkan sy, trettt tett tettt tettt, Maapkan sy.. ekekeke.. ^.^

Tuesday, 8 November 2011

Menjelang hari tamat L.I. :)

Assalamualaikum w.b.t.

Ohooiiiiiiii... hahaha.. ;) Mcm nk menyanyi lah pulak.. Rsenye mcm lame sgt xmenyumbangkan sore.. Sejak hati berkenan dgn OST Ombak Rindu yang bakal ditayangkan 1 Dis nnti, aku asik nyanyi lagu 2 je la.. Takde lain.. Kadang 2 siap record lgi time nyanyi.. Bile dga balik, konpom terkekek2 sensorang.. ;pp Ni baru nk story morie psl L.I.. huhu.. Dah nk habis L.I ni aku rse mcm makin mls je.. Nk buat hape pon mls.. Nak dibuang penyakit 'malas' ni kesian plk.. Lonely jek si 'malas' 2.. hahaha.. Malas 2 satu hal, Suka pon satu hal jgk.. Sedih pon satu hal jugak.. *satu + satu + satu aku rase dah ade 3 hal dah ni.. haha.. ;)* Aku jadi mls sbb report byk kne kerah keringat, suka sbb abes L.I ni tggl setaun je lagi nk habiskan study, INSYAALLAH.. :) Sedih sbb masuk sem nnti dok jauh balik dgn family dan Incik HATI.. Uwaaaaa.. :'( Hopefully, interview nnti semuanya berjalan dgn lancar.. AMIN. ^.^

P/S: Awak awak, kita rindu awak.. Sape 'awak' 2? AWAKla... A'ah, awak MOHD SHAH AIDIL.. hehehe.. ;pp

Monday, 7 November 2011

Khas untuk Encik Hati. ;)

Assalamualaikum w.b.t.

Weehuuuuuuuu! Lepas ni, sy kena rajin update blog ni ye sbb ade yg memerhati.. hahaha.. *ye b ye... ;pp* Syg.. Terima kasih banyak banyak banyak dan banyak utk Mcd, T.C.S, Tudung, dan semuanya.. Thank you so much b.. Setiap kali keluar dgn awak je, klu tgk muka awk je tetbe ati jdi sayu.. Siyes sayu yang tgk muka awk.. Mcm mne la sy nnti bila naik sem dpn.. Takbleh dah terngendap2, ternyorok2.. Lagi2 ble dga lagu tema blog ni smbil bace blog, lagilah sayu menyayu.. Haiiiihhhh.. Syg awk b! :')

P/S: Mahap kengkawan.. Oppssss, terlebih sudah.. ;)