CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 25 January 2012

Wonderful Days with Beloved Boyfie~ :D

Assalamualaikum w.b.t.

Halluuu luuu luuuu sume.. Bpe ari da tak update blog ni.. Bkn mls nk update tpi tak sempat nk on9 dan update.. *Ecehhh, nmpk sgt ayat kaber baikkk punyerrr.. ekekeke.. :D* Okay, last week kn cuti smpi ari selasa semalam.. Alkonpomlah balik rumah kn? Dah balik 2, seharusnye bersua Incik Hati.. Waaahhh, siyes rindu gle kt awak si montel.. Wlupun die dah putun rambut ala2 nerd, tapi awk sgt comel! ;) 1st day kitorg jmpe, p jln2 TS.. Mencari kelengkapan akulah semestinya kn.. hehe.. Cian iye yeee.. Blm jmpe ape yg iye nkkk.. Tape2, cuti akn dtg nnti kite p survey tmpt lain plk okay syg? :) 2nd day kitorg jmpe bermotifkan Voucher, Tutti Frutti dan Pizza semata-mata.. haha.. Takdelah semata-mata sgt.. Cuti kn ade byk hari.. Klu amek 2 hari jmpe dgn Incik Hati ni pn, tak cukup jgk rsenye.. huhu.. Seronok sgt dating kali ni.. Maunye xseronok, selama ni setiap minggu msti jmpe sekali.. Klu x, yg disini muncungnye panjang berjela.. haha.. ececehh.. :D Next 2 weeks kite jmpe lgi ye si montel? ^.^

P/S: Ayat ade sikit telaburr punye.. Sorryy haaaaa.. ;pp

Friday, 20 January 2012

Cerita pagi Jumaat. :)

Assalamualaikum w.b.t.

Pagi ni rase sejuk dan damai je.. Sebelum memulakan operasi me'nyetel'kan tutorial, ass, dan mini project yg diberi, ape kate kite layan dlu lagu sweet ni.. Jatuh hati sudah dkt lagu ni.. ;)



Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku

Aku mulai resah
Hati ku jadi kebah
Melihat diri mu aku rebah
Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati

Lagu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Dan berjanji untuk setia
Sehidup semati kita
Menjanjikan bahagia
Untuk kita berdua selamanya

Jangan engkau jangan pergi
Jangan tinggal ku sendiri
Jangan tinggal kan carta hati

Kau janji kan bahagia
Ku janji kau tak terluka
Teruslah berada di carta hati kita..

P/S: Okay, sehari lagi.. <3

Sunday, 15 January 2012

Sepanjang minggu lepas~

Assalamualaikum w.b.t.

Pejam celik pejam celik, dah masuk 3 minggu dah aku kt cni.. Rse mcm percaye jeeee.. hahaha.. ;) Okay, skrg ni msenye nk update psl ape yg jdi minggu ni.. 2 kuiz berturut-turut minggu ni, 2 assignment submit lepas raye cina, 1 mini projek yg mmrlukan keringat dikerah habis-habisan.. Wahhhhh, bergaya benor menaipnye ye Bella.. huhu.. Tak kisahlah, tggl 2 sem ni je pn nk struggle gle2.. Lepas ni, kurang dah.. :D Selama 3minggu ni jgk la rse rindu kt Incik Hati bertambah-tambah.. Tak pernahnye kurang.. Biarpn setiap hari dok gayut memanjang smpi trlelap, tapi tetap rindu.. hehe.. Yang paling seronok 2, mama dgn abah byk bgi support kt ktorg pnye relationship.. Suke sgt! Lagilah bertambah berkobar-kobar nk study 2 kn.. hehe.. ;pp

Satu pesanan yg awk kne igt syg, jgn sng terpengaruh dgn ape yg org ckp.. Tamo hati sayor sgt taw.. Next week, kite jmpe okay? Love love love YOU! Tutti Frutti 1.. hehehe.. ;)

Wednesday, 11 January 2012

Untitled Part 6

Assalamualaikum w.b.t.

Haiiiiiii... Erm, ari ni tataw nk cte ape.. Tapi rse mcm kekuatan diri 2 takde.. Lemah sgt.. Nk buat ape pn tak terdaya.. Klu terigt je, meleleh la air mata ni.. Knp aku je yg mcm ni? Tlgla perasaan.. Pergi jauh-jauh.. I need my own space too.. Dlm sejarah hari ni aku tgglkn fon sbb klu dok dkt dgn fon nnti jari ni gatal sgt nk dail nombor.. Chuuuiiii, bsk2 la smbung pk Nabilah.. 2 hari berturut-turut ade kuiz ni.. Moga-moga la melekat sume yg aku bce.. :'(

Tata~

Tuesday, 10 January 2012

Cerita petang Selasa. :)

Assalamualaikum w.b.t.

Hai korg2 sume.. Bpe ari da xbuat entry baru.. Lately ni, dah mula sibuk dgn ass, tutorial, mini project, annual report dan sbginye la.. Mls nk cte kt FB kn kang org cop kite ape plk.. Mcmla kite sorg je yg rumit belajar kn? hahaha.. ;pp Semalam genap seminggu tak jumpe Incik Hati kite.. Dindu sesangat kt awk montel! Awk dindu xsme mcm kite dindu awk? Erm.. Mcm2 jdi spnjg minggu lepas.. Tapi aku bersyukur yang teramat sgt sbb dpt seorang kekasih hati yang sgt memahami.. Makin hari makin rindu syg.. Rindu gle! :')



P/S: Uwaaaaa, nk jmpe nk jmpe! :'(

Thursday, 5 January 2012

Pagi yang Suam-suam Kuku~ ;)

Assalamualaikum w.b.t.

Haiii hai haiii sume! Hari ni Entry bkn main awl lgi msukkan? Haaaa, sbbye adalah sylah org yg pling awl sekali bgn dlm rumah ni.. Ecehhhh, ni nye la bru 1st time jdi org yg 1st.. esok, lusa, tulat kang jdila org yg ketiga ke terakhir bgn.. hahaha.. :) Bgn je tdi, terus p gosok bju sbb mlm tdi xsmpat nk mnggosok kn.. Acah2 mlm tdi byk sgt kjenye.. :D Siap je mnggosok, terus sapu smph, kemas kn tong sampah besar blkg uma ni, dan tak berapa sbginye.. hehe.. Yang pling seronok skali tgk, dapur uma ni dah xtrkumpul byk smpah.. Sejuk je prmndngn mata ni.. ;pp

Okay2, nnti mlm ke, bsk pgi smbung dgn entry lain plk eh.. Sat g ad klas ni.. Kang lewat, kena dok blkg.. Takboleh takboleh.. huhu.. ;pp Tata~

P/S: If I know what love is, it is because of you by Herman Hesse

Wednesday, 4 January 2012

Roommate~

Yana..... Cepatlah sembuh yea... Cepatla balik sini.. Aku takde mmbe nk borak mlm2.. Mknla ubat.. Ckp dgn doktor ko nk blk awl sbb nk teman aku kt cni.. :'(

Tuesday, 3 January 2012

Cerita malam Selasa. :)

Assalamualaikum w.b.t.

Haiiii sume!! Lamenye xberceloteh dlm blog ni.. Rindu plk rsenye nk menulis pnjg.. :D Smlm smpi je uma sewa terus mengemas-ngemas dgn roommate sbb kitorg nk pindah rumah baru.. Wahhh, mcm rumah sendri aje ceritenye yeee.. ;pp Rumah sewa jgk tpi kali ni biliknya lagi besar ckit dri uma sblmnye.. Aku agk puas hati dgn condition rumah ni.. Tapi sakit die time tgah hujung bulan 2 nnti la.. ekekeke~ Selain dari entry ni, aku pn nk cerita psl roommate baru yg xberapa nk baru aku ni.. Baru ptg tdi die msg aku bgitau die kne tahan wad.. Maybe dlm 3-4 hari lagi bru blh keluar.. Uwaaaaa~ Cepat2la sembuh yanggg.. Sy kesunyian, ketakutan dan bermcm2 'an' lagi dihujungnya.. Sume da siap da, tinggal ko nk masuk je lgi.. huhu.. ;)

Nnti lepas yana dtg, aku mesti rindu kt Incik Hati plk.. hahaha.. Menjadi kemestian rindukan si montel 2.. Dlm sehari 2 klu xteringat xsah.. hehe.. ;) Padahal bru jmpe 2.. Takpe2, minggu dpn kena balik.. 2minggu xjumpa mcm 2tahun xjmpe.. hahahaha..

Mama, Abah.. Ila kat sini baik2 je.. Rumah ni pon best.. Kt dpn 2 luas.. Nnti2 klu abah dtg, bolehla brkmpung kt uma ni plk taw.. ;pp Doakan Ila dipermudahkan segala urusan kt cni ye.. Amin.. :')

P/S: Sy suka mereka yg mmbaca blog sy.. TAPI, sy sgt tak suka mereka yg memperlekehkan entry2 sy.. Klu xsuka xpe.. Tpi biarlah bende 2 menjadi rahsia hati si pembaca.. Okay? TATA~ ;)