CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 27 September 2011

IMY Mr.LOVE!

Tiada kata mampu diungkap bagi perasaan rindu yang hadir secara tidak disengajakan ini... :')

Sunday, 25 September 2011

Cerianya!

Assalamualaikum w.b.t.

Bulan ni dah masok ke penghujung bulan ke-3 aku berpraktikal. Byk report yg perlu dibuat. Yg menjadi mslhnye skrg ni aku tak tau ayat ape yg paling terbaik aku nk gunakan utk buat report ni. Siyes kje yg aku buat bese2 je. Serabut betul lah. Ermmmm, tak kisah la. Yg penting hari ni aku happy sgt sbb akhirnya aku blh on9 gne lappie ni. Hehe. ;) Yg paling seronok skali lpas ni aku blh update blog hari-hari. hahahaha. *sambil gelak jahat. :)* Aku nk lepaskan luahan hati aku tiap-tiap hari kt cni. Boleh x? hehe. ;pp

Okay la. Besok2 aku cte lagi yeh. Tata~ :)

Monday, 5 September 2011

Pesanan dari MAMA.

.TIDAK AKAN ADA ORANG YANG BOLEH MENGUBAH DIRI KITA MELAINKAN DIRI KITA SENDIRI.

Lots of Love,
NR :)

Sunday, 4 September 2011

-TERLANJUR MENCINTAIMU- ^.^

Bukan laut namanya jika airmata tidak berombak.
Bukan cinta namanya jika perasaan tidak pernah terluka.
Bukan kekasih namanya jika hatinya tidak pernah merindu dan cemburu.

BY
SYAMNURIEZMIL~

P/S: Ni la hobi yang xberape baru aku. Sbb dlunye mmg aku rajin menelaah novel ni. Skrg ni kurang ckit tpi skrg nk rajin kn blk. hehe. ;) Encik S.A, tiap bulan nk 1 novel baru boleh? huhu. :D

Friday, 2 September 2011

Salam Lebaran.

Assalamualaikum w.b.t.

Haiii semua.. Rasenye belom terlambat lagi aku nk ucap SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI & SELAMAT HARI KEMERDEKAAN YANG KE-54.. Sibuk benor rasenye kat kampung sambut raye.. Almaklumlah, klu da ade kt kampung ni mane nk ade linenye nk ber'FB, BLOG, TWITTER' bagai kan.. :) Raye 2 raye jugak, tapi aku xterase mcm raye tahun ni ade pon.. Bkn sbb baju xckup ke ape.. Bagi aku semua kelengkapan luaran bagi menyambut hari lebaran yang mulia ni cukup.. Bkn setakat cukup je, tapi lebih dari cukup.. Cume secara mentalnye aku rase kurang sgt tahun ni.. Haaaa, jgn dok pk klu mental 2 kurang lengkap aku ni ade sakit mental plk.. Jauh tersimpang dah 2.. huhu.. Maksudye, alaaaa korg yg membaca ni pon pndai kn.. Phm2 sendri jelah ye.. ;) Balik je rumah terasa sayu sgt.. nak kate pemikiran ni yg kolot, idak le jugak.. dah mencuba sedaya mungkin da ni.. Rase mcm nk cuci pn ade otak ni kasi bersih kasi orang yg mcm tade perasaan je bila menangani sesuatu masalah.. Org lain elok happy raye, aku bergenang air mata.. *Weyh bella, ko ni buat malu org je lah.. Dah besor pnjg pon nk ciwek sgt.. KENAPA?* Aku bukan lah manusia sempurna untuk mengatakan yg dunia ni kejam utk aku tapi aku tataw knp asek perkara yang sama je diulang berkali-kali? Kata maaf 2 bagai lali di bibir untuk diucapkan tapi adakah kita belajar dari kesilapan yang dibuat? Serabut la... Tapi keserabutan aku ni xpernah aku rase nk bgi org lain rse.. Cemburu beb bila tgk org lain gembira.. hehe.. tapi apakan daya.. Kegembiraan itu haruslah dicari dlm keadaan hati yang tenang.. Dan ketenangan itu tidaklah dtg bergolek.. :')