CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 30 April 2011

Home sweet HOME. :D

Assalamualaikum w.b.t.

Lega yg teramat sgt sbb akhirnya lpas jgk bebanan final exam. Lpas ni confirm menggelabah blk sbb 16 Mei ni result plk klua. huhu. Entry ni spatotnye aku post ari jumaat ari 2 tpi mlslah plk rsenye nk menaip pepanjang. heeee ;) Cuti ni rsenye mcm nk dok uma je besorkn bdn yg takkan besor ni ha. Tapi klu dok uma je xmasyuk lah plk kn. Nk kje lesen xabes amek lgi. Jdi lpas abeskn lesenlah jwbnye bru blh merase pegang duit yg xbrape nk byk sgt tuh. hehe. :D 2 ari ni xdenye aku rajin nk nk dok uma je. Lagi2 ble classmate aku Emi Yasri Mohd.Nordin dok uma aku ni haa. Mmg berjalan lah jwbnye ari jumaat 2. Alaaaa, x g jauh mne pn sbb pitih takdok la.. Jln2 cuci mate je la kt JJ Bukit Tinggi. Nseb baik lah Encik Mohd Shah Aidil 2 sudi temankan sy ye. Bkn stakat ari Jumaat je, ari ni pn aku dok buli die jgk tmankn cri anak tudung utk kenduri lect En. S.A ni. ;pp *Jgn mrh na.... Syg awk! :D* Erm, boring kot cite ko ni budak kecik. Takpelah, yg penting aku update. Sambung nnti2 okay. Tata. :-p

Wednesday, 27 April 2011

Rumah oh rumah. :)

Assalamualaikum w.b.t.

Tak sabar gile rsenye nk balik rumah esk. Sumpah rindu kt katil. hahaha. Mak Abah, nantikan kepulangan anakmu yang terchenta. hehe. :D Bkn ape, xsggup da rsenye ari2 dok kne serang ngn serangga/binatang comel2 ni. Tapi ble dah blk rumah nnti mesti rindu kt poli. Alaaaaa, bese dah mcm 2. Tiap2 sem kot. Bile dok kamsis rse mcm nk blk uma. Dah dok kt uma gatal terngiang2 kt kamsis 2 knp. huhu. :)) Kpd 'awk', thanks ye syg sbb sudi bwk sy pergi b/fast hari ni. Terharu sgt2 dgn ape yg awk sampaikn kt sy. TERIMA KASIH awk. :) Dan utk member2 DIB3 sesi Dis 2010, buat yang terbaik utk paper final kita esok okay? Chaiyokk!

Friday, 15 April 2011

Menghitung hari. Mood: Final Exam. :D

Assalamualaikum w.b.t.

Rasenye mcm bru je msuk sem 3 ni. Tup tup, dah nk final exam. Cuak gile kot. Mne xnye. Klu sblm ni, soalan kte dah blh agk2 dah ape yg msuk(acah2 mcm pak nujum lak ko n. haha) Tpi skrg, soalan da 'centralised' Ececehhh, berspeaking lah plk ye. huhu. Xtau lah mcm mne nsib pointer sem ni. Hrpnnye, blh la mnjwb soalan dgn sebaik mungkin. Apa yg dah pnh pensyarah aku aja sblm ni dpt aku keluarkn mse jwb soalan nnti. :) Doakan sy dpt buat yg trbaik ye kwn2. Seram2. Isnin dpn kot. Management Mathematic plk 2. Haiissshhh... Utk 'awk', semoga awk dpt selesaikan pengajian awk dgn jayanye sem ni. huhu. Sem akhir kn? Buat betul2 okay! heeeee. :D