CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 26 February 2011

Aku pun manusia biasa. ^.^

Assalamualaikum w.b.t.

Entry utk ari ni aku tanak cte byk sgt la.. Cume skrg ni aku btul2 trkilan ngn sorg mmbe aku ni.. Aku tau aku ni slalu pk yg bkn2.. Bkn2 2 mksudnye pk trlalu jauh la.. Bkn ape, da mmg aku mcm 2 nk buat cm ne.. Papepn, sori r beb klu aku byk susahkn hidup ko slame ni k.. Aku pnt la jdi baik.. Siyes pnt! Baik 2 tadela brmksud baik mcm malaikat.. Tpi baik yg... alaaaaa, ko pn kwn aku kn.. Klu ko btul2 knl aku, ko tawu la aku ni cm ne.. Ape pn yg ko nk buat pas ni, mmg aku mls nk amek 'port' da.. Lantak p la.. Yg pnting ko bhgie.. BAHAGIA bwt mmbe2 ko mcm ni ek.. Urrgggghhhhhh!

Wednesday, 16 February 2011

Keluhan Minda.

Assalamualaikum w.b.t.

Uissshhhhhh, lme gile kot aku xupdate blog ni.. Rindu siot nk lepaskn perasaan geram, marah, sedih, suka dan bermacam2 lagi la.. Ari ni aku, tika mox ngn sap(yanie) p library.. Kononnye2 mcm nk study sgt la.. Tpi mmg study pn.. hahaha.. :D Seminggu ni mcm2 yg aku rse.. Papepn, perasaan 2 byk sedih lgi la dri suka.. But I LIKE!!! Mcm kate orang yg pernah kate ngn aku 'Pengalaman mengajar kita..' :) Phm? Alaaaaa, phm2 je la.. huhu.. Sori korg klu mcm serabut ckit korg bce entry aku ni bab aku nga kusut.. SIYES kusut gile beb.. Mane xnye, mmb2 aku sume ade PP(Profile Picture) bru aku xde g.. Mne blh jdi ni.. Takpe korg.. Tggu nnti ye.. hahahaha.. K, la.. taaaaaaaa! ^.^

Thursday, 3 February 2011

Biarkanlah ianya berlalu.. :'(

Tolong pergi jauh2 perasaan sedih! Aku dah xlarat lgi ni. Dtg sekali sekale xpe. Jgn ari2 mcm ni. Adoiiiiii!

Tuesday, 1 February 2011

Yuni Shara - Sepi.



Sepi hati terjadi lagi
Mungkin sampai mati aku sepi
Biar senyum hadir di hariku
Namun ini hanya ada di bibir
Di bibir saja

Aku ini yang bisa mengerti
Walaupun yang lain mau mengerti
Namun berat beban di hidupku
Biarkan saja biar saja
Hanya ku yang tahu

Sejarah cinta dan hidupku
Penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
Untuk tetap kuberdiri

Oh! ada saatnya kubicara
Bila hatiku t’lah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
Aku tetap diam

Oh! sejarah cinta dan hidupku
Penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
Untuk tetap ku berdiri

Oh! ada saatnya ku bicara
Bila hatiku t’lah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
Aku tetap diam…