CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 31 July 2012

Wordless Tuesday. :-)

Assalamualaikum w.b.t.

Dingin betei subuh pgi ni.. Huhu.. Selesai sudah aktiviti bersahur untuk pgi ni.. Act, entry ni aku update mlm tdi.. Tpi dsbbkn line xberape mnyebelahi, aku pun buat la pagi ni.. Huhu.. :-D okay berbalik kpd crita yg nk dicritakan, takde crita gempak kebabom pn yg nk dcritakan, cuma cian sgt kt Incik Hati sbb mlm tdi sore die dgar mcm letih sgt.. Wlupun mcm tuu, dia tetap mampu buat aku trsenyum dgn telatah die.. Hahaha, xblh igt blk, msti gelak.. :-D

Minggu ni aku buat kptusan nk blk uma nenek dkt sg.besar.. Bdk2 uma sume blk mggu ni sbb nk bwt preparation utk raya yg bakal menjelma xlme lgi.. :-) Incik Hati pn dah decide utk blk next week, jdi kita enjoy! Hehe.. Hari ahd nnti pn abah blk cni, jdilah 2 kali enjoy.. :-P rse mcm dh pnjg je berceloteh, nk smbung tidoq jap lpas subuh nnti.. Huhu.. Tata~

P/S:Jgn putus asa dan mengalah ye awk, teruskan usaha kerana sy sentiasa menyokong awk! Chaiyyookk chaiyyookk! <3 you Incik Hati. ;-)

Saturday, 28 July 2012

Update entri Bulan Ramadhan. :-)

Assalamualaikum w.b.t.

Noknoknok.. Acah2 mcm ketuk pintu pulak.. Huhu.. Lame sesgt dah rsenye tak ngeupdate blog ni.. Incik hati dok tego dah tdi waktu buka.. Sori ye awk, plus kte kje utk cuti sem lepas bercampur dgn pulang semula ke AmsterBERNAM tu, tak sempat nk taip entri bru.. Pejam celik pejam celik, kita dah masuk bulan pose dah.. Bukan hari pertama hari kedua pose taw, tapi dah masuk hari kelapan pose dah.. Lgi 22 hari kita nk raye dah.. Yeayyeay!

Hari ni pulak berbuka dgn Incik Hati tersayang, bertambah lebaq lah senyum hari ni.. :-D Yang kesian sgt dkt Incik Hati ni, dia terpaksa menghabiskan semua lauk yg diorder.. Habis rosak program diet die ye.. Huhu.. Takpelah, next week sambung balik on diet awk yeh.. :-) Tapi ape yg paling menggembirakan, mak kita dah siap buat serunding ayam.. Xsabo kita nk bwk blk uma sewa bsk.. Boleh mkn waktu sahur.. Hehe.. Rasenye, ni dlu untuk hari ni.. Lepas ni klu line kt runah sewa elok, bolehla update blog ni selalu.. Hehe..

P/S: Sebenarnye nk msukkan gmbar, tapi taktawu mcm mne nk edit pki gagdet ni.. Huhu.. Kepada Incik Hati yang disayangi dan dicintai, sy pasti kebaikan itu ade tersembunyi.. Sama ada ianya tersurat atau tersirat, biarlah yg maha ESA mengetahuinya.. Tetapi apa yg pasti, saya sayang dan percayakan awak.. Saya harap rase ini akan kekal buat selamanya.. :-) *eceh, berjiwang kejap.. Ngeee..*