CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 26 February 2012

Yuna - Terukir Di Bintang. :)



P/S: Okay kwn2, terasa best plk bile dgar lagu ni mse tgk cerekarama tdi.. Teringin plk nk mengepos video ni kt blog.. Especially utk Incik Hati tersayang, ini untuk awk ye.. ye ye ye.. ;) Serta mydear roommate, NURLYANNA KAMALUDIN.. *part korus dan selepasnye 2 anggap mcm pakwe awk yg nyanyikn ke awk ye yana ye.. kang klu aku yg nyanyikn ke ko, ate pelik beno je bunyinye.. hihi.. ;pp Semoga terhibur.. LAYAN~

<3

Thursday, 23 February 2012

Cerita malam Jumaat.. :)

Assalamualaikum w.b.t.

Wahhhhh, blog ni dah tak serupa blog dah rsenye.. Punyelah lame xupdate.. Bkn sengaja tanak update blog ni tapi belum ade topik menarik yg nk diceritakan.. Dan kemungkinan besar untuk tempoh trdekat ni tiada update baru.. huuuuuu, idea hilang entah kemane entah.. :(

P/S: Kpd mmbe2 KPTM Bangi yang mengenali diri sy yg kerdil ini, sy ingin mengucapkan selamat berjaya kpd anda semua ye untuk final exam yg akn dtg.. Semoga korang berjaya dgn cemerlang.. Rindu korg sgtsgt.. :)

Wednesday, 15 February 2012

Entry pertama untuk bulan Februari. :)

Assalamualaikum w.b.t.

Fuhhhhhhhhhhhhhh.. Panjang sikit tiupnye sbb lame sgt dah tak update blog nih.. Haiihhhh, bkn ape almaklumlah bizi bebenor kn.. (sgt alasan kn bella kn.. :D) Tapi siyes agak busy bln ni.. Assignment bkn main melambak sekali dpt.. Dicampur plk dgn projek mini, kuiz serta test.. Asal mlm je gegaru kepala yg xberapa nk gtl memikirkn mcm mne nk siapkn mende2 ni sume.. (bertambah kerutlah dahiku lps ni.. hehe.. ;pp)

Okayy, utk entry kali ni takde ape yg menarik sgt pn.. Tpi, aku hepy sgtsgtsgt dgn Incik Hati.. Makin berbunga-bunga hati I Uoollzzzz.. ekekeke~

P/S: Tak sabornye nk tempoh mid sem break ni.. Kite dindu awk sesangat mangat awak.. A'ahh la awak Incik Hati.. ;)