CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Tuesday, 27 March 2012

Dinner 1st year, 24/03/2012

Assalamualaikum w.b.t.

Okay korg2, hari ni nk update cte psl dinner ari sabtu lepas (24/3/2012).. Sepatutnya entry ni masuk ari ahd lgi tpi dsbbkn prkre2 yg xdpt dielakkan, ari ni bru dpt post.. So.. Dinner ari sabtu 2 antara aku dgn Incik Hati je.. Almaklumlah, 2minggu xjmpe + dinner setahun bersama.. Siyesly, sblm nk dinner mlm 2, bermacam2 dugaan yang kami tempuhi siang 2.. Tapi lastly, dpt jgk kitorg mkn mlm brsme.. Takdela nk kate mkn mlm setahun kitorg bersama ni ade lilin sume sbbnye blm dok brsme lgi kn.. Tapi sekurang2nye, best jgk la dpt mkn mlm dgn org yg kte syg + mkn mknn yg kite nakkk.. waaahhhhh, kerlllaaasssss gitu kn.. hihi.. :D

Mlm 2, aku dpt hadiah yg boleh dikatakan sgt special dari Incik Hati.. Tak sangka sgt Incik Hati ni pndi buat suprise2 yg berunsur romantika.. *Terbayang2 da mse dpt hadiah mlm 2.. hihi.. ;pp* Speechless sgt ble dpt hadiah 2.. Thank you so much syg for that gift.. Really appreciate it MR SA..

Skrg ni blik tidur disusuni dgn hadiah dan CD yg Incik Hati bgi.. Syg sgt wakk CD 2 tak blh main.. Teringin nk tgk isi kandungan CD 2.. :'(



'Alaaaa, malulaaaa.. :D'



<3



The Gifts with CD.. :)



HOLLAND
Hope Our Love Lasts and Never Dies

P/S : Sorry sgt wak untuk mlm tadi.. Baru terjaga dari tidur terus jdi mcm 2.. Sorryyyyy yeeee.... :')

Monday, 19 March 2012

1st year! :)

Assalamualaikum w.b.t.

Rasenye hari ni cerah je.. xmendung, hujan, apetah lagi guruh.. Tapi knp la aku je yg rse mcm disirami hujan sentiasa? :'( Pejam celik pejam celik, dah masuk setahun dah aku together-gether dgn Incik Hati.. Walaupun mcm 2, setiap hubungan 2 takkan pernah lari dri masalah kn? Samela mcm kitorg.. Ade hari 2 happy je.. Ade hari 2 moody je.. Ade kdg2 hari 2 bila dah meletup, senyap je 2 2.. Wlupun mcm 2, sy tawu rase sayang 2 tak pernah berubah.. Masih utuh dlm hati.. Malahan semakin bertambah kn? Tak perlu pun nk bandingkan hubungan kitorg dgn org lain sbb aku tahu ape yang kitorg ade ni, tak mungkin org lain ade.. Dan yg paling penting, si DIA yg di atas sana pasti dah menyediakan yang lebih baik buat kami berdua.. ^.^ Jauh mcm mne pn kita, jgn pernah sekali mengalah wak.. Sy gembira dpt mengenali awk, berada disisi awk disaat awk memerlukan.. Sy harap cerita cinta kita berakhir dgn *HAPPILY EVER AFTER. :)*

P/S: I LOVE YOU... :')

Wednesday, 14 March 2012

Entry pertama untuk bulan March. :D

Assalamualaikum w.b.t.

Pejam celik pejam celik tawu2 je dah masuk bulan 3.. Bkn minggu pertama bln 3 okay, dah nk msuk penghujung minggu ke2 bln 3 dah ni.. Next month, dah bulan 4.. Hujung bulan final exam.. Sekejap sgtsgt UOLLLSSSS... :'( Tataw la sem ni mampu ke x.. Serious sem ni sgt padat.. Emosi byk terganggu dek assignment dan subjek yg dtg sekali menggunung.. Belom tmbh lgi dgn program yg ade..

Tapi bgi org yg nk berjaya, takkan ade 1 keluhan pun yang lahir sbbnye bende tu sume kn merupakan dugaan dan cabaran sebelum kita mencapai apa yang kita ingini.. Betul xkwn2? hehe.. :)

P/S: Nak balik lerrr 24/3 ni.. :(