CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, 22 March 2013

Tahniah bohati. ;)

Assalamualaikum w.b.t.

Syukur ke hadrat Ilahi kerana diberikan kesempatan utk menunaikan tanggungjawab di muka bumiNya ini lagi. Minggu ni dan minggu-minggu seterusnya bakal merasai kesesakan hari dimana, segala mcm bnde akn dilakukan pada waktu tuu jugak. Mcm dah pegang tanggungjawab besar je bunyi nye kn? Hehe.

Okay, sbnrnye ade motif lain jugak aku buat entri ni. Haaaa, selasa yg lepas baru ni entri hari tuu pnyela sedih bagai sbb aku cerita yg aku tak dpt nk tgk Incik Hati konvo. Tapi dlm sesedih tuu, Incik Hati sedaya upaya memikirkan the best way sbb aku nk sgt pegi. Dan akhirnya...



Tahniah diatas segulung diploma yang awak pegang sayang. Semoga awak sentiasa sukses dan maju di masa hadapan. Apa yg awak perolehi hari ini adalah hasil dari titik peluh awak yg selama ni sedaya upaya berusaha untuk mencapainya. Mudah-mudahan, segala yang awak hajati bakal tercapai, InsyaAllah... :)

P/S: Rmi budak poli yg dah konvo, aku jugak entah ble la poli nk adakan MAJLIS KONVOKESYEN. Lame bebenor menunggunyeee....

2 comments:

  1. takpe t kite pulak yg konvo..
    jgn lupa nnt kite tngkap gambar same2...
    cari iqa tau :P

    ReplyDelete
  2. salam ,awk nabilah ruslan kan :)
    awk ingat tak masa awk form 4 .awk skolah teknik ,sy slalu jumpa awk kat kl centrel

    ReplyDelete